jackrabbit-oak-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Dürig <mdue...@apache.org>
Subject Re: Trouble with running single test method from RepositoryTest
Date Mon, 26 Aug 2013 07:26:32 GMT


On 26.8.13 8:51, Chetan Mehrotra wrote:
> I am trying to run a single test from RepositoryTest in Intellij but
> it fails with

This probably broke around revision http://svn.apache.org/r1516120. When 
I checkout the revision before that it still works.

Michael

>
> java.lang.Exception: No tests found matching Method
> login(org.apache.jackrabbit.oak.jcr.RepositoryTest) from
> org.junit.internal.requests.ClassRequest@86fe26
> at org.junit.internal.requests.FilterRequest.getRunner(FilterRequest.java:37)
> at com.intellij.junit4.JUnit4IdeaTestRunner.startRunnerWithArgs(JUnit4IdeaTestRunner.java:44)
> at com.intellij.rt.execution.junit.JUnitStarter.prepareStreamsAndStart(JUnitStarter.java:195)
> at com.intellij.rt.execution.junit.JUnitStarter.main(JUnitStarter.java:63)
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
> at com.intellij.rt.execution.application.AppMain.main(AppMain.java:120)
>
> Looks like this is an issue with using Parametrized testcase [1]. Does
> anyone else also facing this issue. One workaround I found was to
> change the method name in Intellij test configuration to login[0] (run
> login against first microkernel) and then run
>
> Anyone else facing this issue ... any better workaround to use?
>
> Chetan Mehrotra
>
> [1] http://youtrack.jetbrains.com/issue/IDEA-65966
>

Mime
View raw message