jackrabbit-oak-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Dürig <mdue...@apache.org>
Subject Re: No matching node definition found for rep:security
Date Wed, 27 Feb 2013 10:25:42 GMT

Hi,

I couldn't reproduce this. Maybe this was a transient problem caused by 
an unstable trunk. Try updating your checkout and see whether this fixes 
the problem. Note that Oak is still under heavy development and there 
are many moving parts.

Michael

On 26.2.13 16:47, Galo Gimenez wrote:
> Hi,
>
> I am writing a simple test to setup a Jcr repo with the MongoMK, and I runt
> into this issue
>
> java.lang.RuntimeException:
> org.apache.jackrabbit.oak.api.CommitFailedException: Cannot add node
> 'rep:security' at /
> ....
> Caused by: org.apache.jackrabbit.oak.api.CommitFailedException: Cannot add
> node 'rep:security' at /
> ...
> Caused by: javax.jcr.nodetype.ConstraintViolationException: No matching
> node definition found for rep:security
> at
> org.apache.jackrabbit.oak.plugins.nodetype.ReadOnlyNodeTypeManager.getNodeDefinition(ReadOnlyNodeTypeManager.java:562)
> at
> org.apache.jackrabbit.oak.plugins.nodetype.ReadOnlyNodeTypeManager.getDefinition(ReadOnlyNodeTypeManager.java:424)
> at
> org.apache.jackrabbit.oak.plugins.nodetype.EffectiveNodeTypeImpl.getDefinition(EffectiveNodeTypeImpl.java:313)
> at
> org.apache.jackrabbit.oak.plugins.nodetype.EffectiveNodeTypeImpl.checkAddChildNode(EffectiveNodeTypeImpl.java:244)
> at
> org.apache.jackrabbit.oak.plugins.nodetype.TypeValidator.childNodeAdded(TypeValidator.java:121)
>
>
> I am using the Jcr helper class, next is the code to setup the repository:
>
> MongoConnection mongoConnection = MongoUtils.getConnection();
> DB db = mongoConnection.getDB();
> MongoNodeStore nodeStore = new MongoNodeStore(db);
> BlobStore blobStore = new MongoGridFSBlobStore(db);
>
> MicroKernel mk = new MongoMicroKernel(mongoConnection, nodeStore,
> blobStore);
> Jcr jcr = new Jcr(mk);
> Repository repository = jcr.createRepository();
>
> I guess this might be cause by my setup, but I have debugged this for
> several hours and I can not find a way to fix it
>
> -- Galo
>

Mime
View raw message