jackrabbit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Venkatt Guhesan (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (JCRSITE-28) missing artifacts in site - wherever there is the script - syntaxhighlighter - content does not display
Date Mon, 19 Apr 2010 20:18:51 GMT
missing artifacts in site - wherever there is the script - syntaxhighlighter - content does
not display
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

                 Key: JCRSITE-28
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/JCRSITE-28
             Project: Jackrabbit Site
          Issue Type: Bug
          Components: site
         Environment: Windows XP - tested on FireFox, IE 6, IE 7 and Chrome.
            Reporter: Venkatt Guhesan


It started happening today. When I visit the website, for example:
http://jackrabbit.apache.org/node-type-notation.html

All the artifacts that contain a "SCRIPT" of type syntaxhighlighter does not get displayed.

So basically all examples on the site fails to show up.

Example:
Upon view-source, you will find artifacts like this:


==========================
<SCRIPT type="syntaxhighlighter" class="toolbar: false; theme: default; brush: java; gutter:
false"><![CDATA[
public class FirstHop {
     // Some Code...
}
]]></SCRIPT>
==========================

None of the artifacts that are using "syntachighlighter" gets displayed. 

Problem must have started today (April 19, 2010) since I was able to see them last night.

Please contact me if you have further questions.

Thanks

Venkatt


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message