jackrabbit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "fabrizio giustina (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (JCR-1694) System properties does not get replaced in a Cluster configuration
Date Sun, 27 Jul 2008 08:06:31 GMT
System properties does not get replaced in a Cluster configuration
------------------------------------------------------------------

                 Key: JCR-1694
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/JCR-1694
             Project: Jackrabbit
          Issue Type: Bug
          Components: config
    Affects Versions: core 1.4.5
            Reporter: fabrizio giustina


Since JCR-1304 has been added to jackrabbit 1.4 I guess this should be reported as a bug...

Still not debugged deeply, but if I try to configure a Cluster using:
<Cluster id="${server}" syncDelay="10">

after setting a "server" system property I expect to have the cluster initialized properly
using the value of such property... I just realized that my cluster node gets initialized
with the final value of "${server}" instead :(

Cluster config is a very good place where to use system properties, since all the configuration
is usually identical between cluster nodes while the "id" property must be different...

Is there anything I missed/did wrong in my configuration?


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message