jackrabbit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stefan Guggisberg <stefan.guggisb...@gmail.com>
Subject Re: Bug with multi-valued properties when exporting repository content?
Date Mon, 14 Nov 2005 13:49:03 GMT
hi martin,

On 11/12/05, Martin Perez <mpermar@gmail.com> wrote:
> Hi.
>
> I finished my holidays and so I expect to spam again this list with a bunch
> of questions and possible bug reports :)
>
> First of all, I'm using a two weeks ago version of jackrabbit. So forgive me
> if this bug has already been resolved.
>
> Now, the bug: I created a node with only one multi-valued property. The
> property also only has a single value. But, even as the property has one
> value, the property is multivalued and has a values attribute composed by a
> Value[1] array and its multivalued attribute is true. All is fine.
>
> Now, I export that simple repository, and after this I import it. Here is
> the surprise: now that simple property has a values attribute composed by a
> Value[1] array (ok) but multivalued attribute is false !!!

what do you mean with "multivalued attribute is false" and "has a
values attribute"?

>
> I tested this with a property with two values, and in this case all works
> correctly, so it seems that the problem is with multi-valued properties with
> only one Value in their values array.
>
> Do you think that this could be a bug ? or maybe I'm missing something...

what export format did you choose? document view or system view?
note that the document view export format is not guaranteed to be fully
roundtrippable as some information is inevitably lost in order to make
the output more human readable.

if you need to reimport the exported data you should use the system view
format.

6.4.2 Document View XML Mapping (ff.) of the jsr 170 specification provides
more detailed information on this topic.

cheers
stefan


>
> Thanks,
>
> Martin
>
>

Mime
View raw message