jackrabbit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stefan Guggisberg <stefan.guggisb...@gmail.com>
Subject Re: performance (again)
Date Fri, 14 Oct 2005 12:49:09 GMT
On 10/14/05, Eugeny N Dzhurinsky <eugenydzh@jdevelop.com> wrote:
> On Fri, Oct 14, 2005 at 02:32:20PM +0200, Stefan Guggisberg wrote:
> > eugeny, fyi:
> >
> > in your code, i changed SAVE_INTERVAL to 100 and fixed
> > the loop writing the properties as follows:
> >
> >             for (int j = 0; j < PROPERTY_COUNT; j++) {
> >                 InputStream in = new FileInputStream("repotest/repository.xml");
> >                 n.setProperty("prop_blob", in);
> >                 in.close();
> >                 n.setProperty("prop" + j, level + "_" + i + "_" + j);
> >             }
> >
> > because i am using a windows box i modified repository.xml to
> > use CQFileSystem instead of LocalFileSystem for the default
> > workspace.
> >
> > here's the results when i ran it on my machine (with -Xmx128):
> >
> > Build 19530 in 796453 ms
> > Traverse 19530 in 36219 ms
> > node  found in 0 ms
> >
> > i.e.
> > - 19'530 nodes
> > - 410'130 properties with 195'300 being BINARY!
> > - 429'660 items on total
> > - 1.8ms per item
> > - 40ms per node
> > i guess that's not too bad.
>
> Yep, looks cool.
> But with my results, I think issue with replacing the same property won't
> affect performance SO much...
>
> Could you please execute original code to see if it will produce different
> results?

i tried to but it never finished;)

>
> --
> Eugene N Dzhurinsky
>

Mime
View raw message