jackrabbit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Wechner <michael.wech...@wyona.com>
Subject Re: maven clean fails
Date Mon, 11 Jul 2005 08:00:46 GMT
Felix Meschberger wrote:

> Hi Michaeal,
>
> This is an expected message, if you are building the new jackrabbit 
> structure for the first time. Reason is, that the commons subproject 
> has a dependency on the API subproject, which is not available in your 
> local maven repository and of course not in any of the configured 
> maven repositories.
>
> After building for the first time, this message (and related ones for 
> the core subproject) will not apear unless you clear your local 
> repository.


thanks for the clarifications. It works now :-)

I think it would make sense to describe the new structure within the README
or somewhere on the website. I am not sure if I did as one is supposed to
do, but I have built it as follows:

cd api
maven jar:install
cd ../commons
maven jar:install
cd ../core
maven jar:install

Thanks

Michi

>
> Hope this helps
>
> Regards
> Felix
>
> Michael Wechner schrieb:
>
>> Hi
>>
>> It seems to me that one of the dependencies doesn't work if maven clean
>> is being executed:
>>
>> +----------------------------------------
>> | Cleaning Jackrabbit Commons
>> | Memory: 3M/4M
>> +----------------------------------------
>> Attempting to download jackrabbit-api-1.0-dev.jar.
>> Error retrieving artifact from 
>> [http://www.day.com/maven/jackrabbit/jars/jackrabbit-api-1.0-dev.jar]: 
>> java.io.IOException: Forbidden.
>> WARNING: Failed to download jackrabbit-api-1.0-dev.jar.
>>
>> BUILD FAILED
>>
>> whereas I just updated the Jackrabbit (LCR 209797)
>>
>> Thanks
>>
>> Michi
>>
>
>


-- 
Michael Wechner
Wyona      -   Open Source Content Management   -    Apache Lenya
http://www.wyona.com                      http://lenya.apache.org
michael.wechner@wyona.com                        michi@apache.org


Mime
View raw message