jackrabbit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cédric Damioli <cedric.dami...@anyware-tech.com>
Subject Re: [jira] Created: (JCR-133) Problem with '<' character in node names and (probably) XMLPersistenceManager
Date Sat, 11 Jun 2005 20:52:05 GMT
Hi,

I currently use the revision 188818.
The discover of this bug was made early in the last week, so it is true 
that I don't know if I discover it before updating or after.
I'll check it asap.

Regards,
Cédric

Edgar Poce a écrit :

> Hi cedric
>
>  Which revision are you using?, XMLPersistenceManager was recentrly 
> modified.
>
> BR,
> edgar
>
> Cédric Damioli (JIRA) wrote:
>
>> Problem with '<' character in node names and (probably) 
>> XMLPersistenceManager
>> ----------------------------------------------------------------------------- 
>>
>>
>>          Key: JCR-133
>>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/JCR-133
>>      Project: Jackrabbit
>>         Type: Bug
>>     Reporter: Cédric Damioli
>>
>>
>> I'm using the XMLPersistenceManager.
>> Node.addNode() permits to have the '<' character in the addes node name.
>> This node is even successfully created.
>> But after shutdown, the repository can't restart anymore, as the XML 
>> contained in the .node.xml is malformed.
>> The Lucene index failed to initialize with an error such as "Invalid 
>> character in node name : '<'"
>>
>> After patching the XML file by hand, the repository normally retstart.
>>



Mime
View raw message