infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Lambertus (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (INFRA-16704) lists.a.o: timestamp on From_ lines not in UTC
Date Sun, 27 Jan 2019 04:45:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16704?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Chris Lambertus reassigned INFRA-16704:
---------------------------------------

    Assignee: Chris Lambertus

> lists.a.o: timestamp on From_ lines not in UTC
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-16704
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16704
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Mail Archives
>            Reporter: Sebb
>            Assignee: Chris Lambertus
>            Priority: Major
>
> The timestamp on From_ lines is supposed to be in UTC.
> However, AFAICT it is in CEST.
> Examples:
> [1] From line clearly in CEST as time matches received line
> [2] Does not have a From line in the source, so it should be calculated in UTC by the
mbox download script. However the value is:
> ---- cut here ---
> From dev-return-842-archive-asf-public=cust-asf.ponee.io@ponymail.incubator.apache.org
Mon Jul 31 22:22:03 2017
> Return-Path: <dev-return-842-archive-asf-public=cust-asf.ponee.io@ponymail.incubator.apache.org>
> X-Original-To: archive-asf-public-internal@cust-asf2.ponee.io
> Delivered-To: archive-asf-public-internal@cust-asf2.ponee.io
> Received: from cust-asf.ponee.io (cust-asf.ponee.io [163.172.22.183])
> 	by cust-asf2.ponee.io (Postfix) with ESMTP id D9BD0200CFE
> 	for <archive-asf-public-internal@cust-asf2.ponee.io>; Mon, 31 Jul 2017 22:22:03
+0200 (CEST)
> ---- cut here ---
> Note that the first and last lines show the same hour (22), but the first is supposed
to be UTC and the second is +0200 (CEST)
> The From line should have the timestamp 'Mon Jul 31 20:22:03 2017'
> I think there are two problems here:
> 1) the server should be running as UTC to avoid any possible TZ issues
> 2) it looks like to code to generate the timestamp is not working correctly or is not
the same as in the release 0.10 [3]
> [1] https://lists.apache.org/api/source.lua/4e6de8867b3f5002ba2bb00c4c80c39481c041606fbc43e17f6a07b7@%3Cdev.ponymail.apache.org%3E
> [2] https://lists.apache.org/api/source.lua/7e40a760de30cdae6778bcc6d9679251824ffe1c1880e1144a2d0121@%3Cdev.ponymail.apache.org%3E
> [3] https://github.com/apache/incubator-ponymail/blob/0.10/site/api/mbox.lua#L51



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message