infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gavin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-17314) [Jenkins] Node arm1: Build node disconnected
Date Thu, 13 Dec 2018 14:02:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-17314?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16720198#comment-16720198
] 

Gavin commented on INFRA-17314:
-------------------------------

The problem seems to be with the node refusing access, so I'd like to look around /var/log/
and also /home/jenkins which as an ordinary user I cant do.


> [Jenkins] Node arm1: Build node disconnected
> --------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-17314
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-17314
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Jenkins
>            Reporter: Tomasz Janiszewski
>            Assignee: Gavin
>            Priority: Major
>             Fix For: Apr 2018
>
>
> arm1 is periodically disconnected from the pool while it's working and answering pings.
Can you check what is the problem?
> {code}
> ping 147.75.104.210 -c 3
> PING 147.75.104.210 (147.75.104.210) 56(84) bytes of data.
> 64 bytes from 147.75.104.210: icmp_seq=1 ttl=48 time=117 ms
> 64 bytes from 147.75.104.210: icmp_seq=2 ttl=48 time=118 ms
> 64 bytes from 147.75.104.210: icmp_seq=3 ttl=48 time=117 ms
> --- 147.75.104.210 ping statistics ---
> 3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2003ms
> rtt min/avg/max/mdev = 117.242/117.645/118.317/0.620 ms
> {code}
> External monitoring also does not file any problems now https://stats.uptimerobot.com/BPMJqCynY



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message