infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gavin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (INFRA-17252) Mail for buildbot configuration failure contains no details
Date Thu, 15 Nov 2018 20:59:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-17252?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Gavin reassigned INFRA-17252:
-----------------------------

    Assignee: Gavin

> Mail for buildbot configuration failure contains no details
> -----------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-17252
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-17252
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Branko ─îibej
>            Assignee: Gavin
>            Priority: Major
>
> I've been trying to update the APR buildbot configuration:
> https://svn.apache.org/repos/infra/infrastructure/buildbot/aegis/buildmaster/master1/projects/apr.conf
> and am getting mails that the configuration failed, but these mails contain no details
or error messages. A visual inspection of the committed changes doesn't ring a bell.
> Is it possible that some other project's configuration is broken?
> This is what the mail looks like:
> From: <buildbot@buildbot-vm.apache.org>
> To: brane@apache.org
> Subject: Buildbot configuration failure in 1036939
> Message-Id: <20181115132600.7EE33A0570@buildbot-vm2.apache.org>
> Date: Thu, 15 Nov 2018 13:26:00 +0000 (UTC)
> The error(s) below happened while validating the committed changes.
> As a precaution, this commit has not yet been applied to BuildBot.
> Please correct the below and commit your fixes:
> Updating 'projects':
> With regards,
> BuildBot



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message