infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gavin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-16907) Adding "Slaves" axis does not work in Jenkins multi-project configuration
Date Wed, 15 Aug 2018 22:16:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16907?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16581687#comment-16581687
] 

Gavin commented on INFRA-16907:
-------------------------------

[~dszeto] - I Still think it might work for you , instead of listing all nodes by name individually,
try just one entry like 'ubuntu' , or 'xenial' , that should do exactly what you need.

Let me know.

FYI: https://cwiki.apache.org/confluence/display/INFRA/Jenkins+node+labels 

> Adding "Slaves" axis does not work in Jenkins multi-project configuration
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-16907
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16907
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Jenkins
>         Environment: Chrome 68.0.3440.106 / Firefox 61.0.2 / macOS 10.13.6
>            Reporter: Donald Szeto
>            Assignee: Gavin
>            Priority: Major
>
> When trying to add a "Slaves" axis, the Jenkins web UI throws JavaScript errors in both
Chrome and Firefox browsers. This essentially prevent any multi-project configuration to run
properly because child builds that it spawns do not respect label restriction in the Advanced
Configuration section.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message