infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Donald Szeto (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-16907) Adding "Slaves" axis does not work in Jenkins multi-project configuration
Date Tue, 14 Aug 2018 19:34:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16907?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16580324#comment-16580324
] 

Donald Szeto commented on INFRA-16907:
--------------------------------------

Hey Gavin, thanks for the pointer. Unfortunately it doesn’t look like that project applies.
Each sub-build would only need to run once on one of Linux slaves, but not all of them.

Are you aware of another workaround?

> Adding "Slaves" axis does not work in Jenkins multi-project configuration
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-16907
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16907
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Jenkins
>         Environment: Chrome 68.0.3440.106 / Firefox 61.0.2 / macOS 10.13.6
>            Reporter: Donald Szeto
>            Assignee: Gavin
>            Priority: Major
>
> When trying to add a "Slaves" axis, the Jenkins web UI throws JavaScript errors in both
Chrome and Firefox browsers. This essentially prevent any multi-project configuration to run
properly because child builds that it spawns do not respect label restriction in the Advanced
Configuration section.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message