infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gavin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-16554) Buildbot does not trigger on Gitbox change
Date Tue, 22 May 2018 05:40:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16554?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16483516#comment-16483516
] 

Gavin commented on INFRA-16554:
-------------------------------

Fixed apex-core also. (Would you let them know or shall I ?)


> Buildbot does not trigger on Gitbox change
> ------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-16554
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16554
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Sebb
>            Assignee: Gavin
>            Priority: Minor
>
> The Attic project has a test Gitbox instance:
> https://gitbox.apache.org/repos/asf?p=attic-test.git
> This is being used to test automated builds with Git.
> However the builder [1] does not seem to be triggered by changes to the Git repo.
> AFAICT the builder script is configured correctly, so perhaps the required Git change
events are not being generated.
> It looks like this may be controlled by a hook in the repo.
> I have had a look, but cannot find where these are defined.
> [1] attic-test-alt in
> https://svn.apache.org/repos/infra/infrastructure/buildbot/aegis/buildmaster/master1/projects/attic-site.conf



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message