infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Schwartzmeyer (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-16158) ReviewBoard is frequently unresponsive
Date Fri, 06 Apr 2018 23:03:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16158?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16429111#comment-16429111
] 

Andrew Schwartzmeyer commented on INFRA-16158:
----------------------------------------------

It seems to happen often (but not always) after using the API extensively to post reviews.
We use [this script|https://github.com/apache/mesos/blob/master/support/post-reviews.py] to
post reviews for each commit. For instance, I just used it to (successfully) post updates
to 25 commits (I run it with {{yes "" | ./support/post-reviews.py}} to automate it, otherwise
it asks for every patch), and about a minute later I can no longer load patches.

That said, I _was_ able to load patches immediately after posting new drafts, so it didn't
get slow immediately. But within a few minutes. Can't say for sure it's related.

> ReviewBoard is frequently unresponsive
> --------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-16158
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-16158
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: ReviewBoard
>            Reporter: Andrew Schwartzmeyer
>            Assignee: Chris Lambertus
>            Priority: Major
>
> Hello,
> I'm an Apache Mesos PMC, and am reporting frequent (but inconsistent) outages of ReviewBoard.
This appears to not be detected by the ASF Status Monitor, as the dashboard pages are unaffected.
However, I've noticed over the past several months that individual reviews would fail to load
(this is currently happening). I can refresh the dashboard, but if I click a review, my browser
just sits waiting (no error message is reported from the server).
> I've experience this across multiple networks and devices, so I don't believe it to be
my end.
> It also seems to affect the ability to post patches, as rbt post can take multiple minutes
to finish at times.
> This is an ongoing issue; is the infra team aware of it?
> Thanks,
> Andy



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message