infra-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Patrick Hunt (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-15474) CMS working copy missing new subdir - publish missing as well.
Date Fri, 01 Dec 2017 18:16:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-15474?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16274718#comment-16274718
] 

Patrick Hunt commented on INFRA-15474:
--------------------------------------

I've created INFRA-15589 as a followup - we've moved to Jekyll/markdown based site and pushed
an "asf-site" branch.

> CMS working copy missing new subdir - publish missing as well.
> --------------------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-15474
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-15474
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Project
>          Components: CMS
>            Reporter: Patrick Hunt
>            Assignee: Chris Lambertus
>            Priority: Blocker
>
> I'm trying to publish a ZooKeeper release and CMS is failing to publish a newly created
subdir that's part of the docs.
> You can see the result here:
> https://zookeeper.apache.org/doc/r3.4.11
> When I go to zookeeper.staging.apache.org and "force a new working copy" the subdir is
missing. However if I "update this directory" the subdir shows up. I verified that the subdir
has been committed to trunk here https://svn.apache.org/repos/asf/zookeeper/site
> I tried republishing after an update but that didn't fix it. I'm out of ideas.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message