incubator-yoko-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vescovi, Matteo" <matteo.vesc...@iona.com>
Subject Re: Test failure on current build
Date Tue, 20 Feb 2007 11:04:16 GMT
Hi Lars,
the tools module builds and tests fine for me.

Do you still get this failure?

- Matteo


Lars K├╝hne wrote:
> I'm running on Linux, building core works for me. However, I get this 
> for the tools module:
>
> [surefire] 
> testExceptionGeneration(org.apache.yoko.tools.processors.IDLToWSDLGenerationTest)  
> Time elapsed: 0.19 sec  <<< FAILURE!
> junit.framework.ComparisonFailure: expected:<    []<corba:exception 
> xml...>
> but was:<    [  ]<corba:exception xml...>
>        at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:81)
>        at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:87)
>        at 
> org.apache.yoko.tools.processors.IDLToWSDLGenerationTest.checkWSDLStrings(IDLToWSDLGenerationTest.java:92)

>
>
> Note the extra whitespace between the [] characters.
>
>
> Rick McGuire wrote:
>> I'm suddenly seeing the following test failure on the current build, 
>> and then the build hangs.  Is anybody else seeing this?
>>
>> -------------------------------------------------------
>> T E S T S
>> -------------------------------------------------------
>> [client:err] Exception in thread "main" java.rmi.UnmarshalException: 
>> error unmar
>> shalling return; nested exception is:
>> [client:err]    java.net.MalformedURLException: no protocol: and
>> [...]
>


Mime
View raw message