incubator-yoko-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alexey Petrenko" <alexey.a.petre...@gmail.com>
Subject [build] Yoko build problems
Date Fri, 14 Jul 2006 16:42:52 GMT
Hi, guys.

I'm truying to build Yoko on Windows and I've faced a following problem...

I've followed all the steps from the README.txt and got the following
error after "mvn install" command:

=== cut ===
installJars:
[INFO] Executed tasks
[INFO] [install:install]
[INFO] Installing C:\Work\Harmony\yoko\sunjars\pom.xml to C:\Documents
and Settings\aapetren\.m2\repository\org\apache\yoko\yoko-sunjars\1.0-incubating-M1-SNAPSHOT\yoko-sunjars-1.0-incubating-M1-SNAPSHOT.pom
[INFO] ----------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building Yoko Core
[INFO]    task-segment: [install]
[INFO] ----------------------------------------------------------------------------
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
Downloading: http://maven.objectweb.org/maven2-snapshot/concurrent/concurrent/1.3.4/concurrent-1.3.4.pom
[WARNING] Unable to get resource from repository objectweb-repo
(http://maven.objectweb.org/maven2-snapshot)
Downloading: https://maven-repository.dev.java.net/nonav/repository//concurrent/poms/concurrent-1.3.4.pom
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Error building POM (may not be this project's POM).


Project ID: concurrent:concurrent

Reason: Error getting POM for 'concurrent:concurrent' from the
repository: Error transferring file
  concurrent:concurrent:pom:1.3.4

from the specified remote repositories:
  central (http://repo1.maven.org/maven2),
  java.net (https://maven-repository.dev.java.net/nonav/repository/),
  objectweb-repo (http://maven.objectweb.org/maven2-snapshot)
=== cut ===

I've checked both the URLs
(http://maven.objectweb.org/maven2-snapshot/concurrent/concurrent/1.3.4/concurrent-1.3.4.pom,
https://maven-repository.dev.java.net/nonav/repository//concurrent/poms/concurrent-1.3.4.pom)
and received 404 error in both cases.

What am I doing wrong?

Thanks in advance.

SY, Alexey

-- 
Alexey A. Petrenko
Intel Middleware Products Division

Mime
View raw message