incubator-wookie-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Scott Wilson <scott.bradley.wil...@gmail.com>
Subject Re: Problem deploying webapp
Date Mon, 08 Aug 2011 18:22:53 GMT

On 8 Aug 2011, at 17:29, Lucas Anastasiou wrote:

> Hi all,
> 
> I have been trying to deploy the latest version of wookie in a tomcat/mysql
> configuration but I have been encountering the same problem over and over
> again:
> 
> [...]
> 
> Aug 08, 2011 4:56:37 PM org.apache.catalina.core.StandardContext
> startInternal
> *SEVERE: Error listenerStart*
> Aug 08, 2011 4:56:38 PM org.apache.catalina.util.SessionIdGenerator
> createSecure
> Random
> INFO: Creation of SecureRandom instance for session ID generation using
> [SHA1PRN
> G] took [149] milliseconds.
> Aug 08, 2011 4:56:38 PM org.apache.catalina.core.StandardContext
> startInternal
> *SEVERE: Context [/wookie] startup failed due to previous errors*
> 16:56:38,188  INFO JPAPersistenceManager:292 - Terminated
> 16:56:38,188  INFO PersistenceManagerFactory:346 - Terminated
> 
> [..]
> 

Can you scan further up the log to see if there are any detailed error messages? 

Also, did you already have a database still in place from an earlier build, or did you drop
the tables first? There were some schema changes in trunk a while back.

> It seems to be the same problem with this one
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-wookie-dev/201012.mbox/browser
> 
> I already tried a couple of things mentioned in this thread such as to copy
> the <Resource> definition in "wookie.xml" file in /conf
> into /conf/context.xml,
> use openJDK instead of the sun/oracle JDK,
> different verisons of tomcat -  v6.0.32, v.7.0.19
> tried it on both windows 7/linux boxes
> 
> The database schema is created as expected (when setting the CATALINA
> options to initstore)  but webapp is never deployed - when i click
> localhost:8080/wookie I get a 404. I tried to (kick)start the webapp through
> the tomcat manager with no success.
> 
> Do you guys have any ideas on what I am doing wrong?
> 
> Thanks in advance,
> Lucas


Mime
View raw message