incubator-wave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yuri Z <vega...@gmail.com>
Subject Re: Can not connect from the outside, only localhost is working
Date Sun, 24 Aug 2014 21:11:36 GMT
Hi @Vicente
So, what was the problem? Do you have the patch?


On Tue, Aug 19, 2014 at 2:17 AM, Vicente J. Ruiz Jurado <vjrj@ourproject.org
> wrote:

> Some collaborator started today with this issue and I think that have a
> patch...
>
>
>
>
> On 18 de agosto de 2014 19:15:35 CEST, Ali Lown <ali@lown.me.uk> wrote:
> >I created an issue in Jira for this.
> >
> >I bisected the problem to the commit that added jetty9.
> >
> >I tried using an up-to-date version of jetty9 - same problem on
> >windows.
> >
> >Seems like some sutble problem with the way routing is handled in
> >jetty9 on
> >windows.
> >
> >I then ran out of time.
> >
> >Ali
> >On 18 Aug 2014 11:03, "Vicente J. Ruiz Jurado" <vjrj@ourproject.org>
> >wrote:
> >
> >> El 23/07/14 a las #4, Vicente J. Ruiz Jurado escribió:
> >> > El 20/07/14 a las #4, Yuri Z escribió:
> >> >> well, it is ptobably related to atmosphere use instead of
> >socket.io
> >> >
> >> > I think is not related with atmosphere. See my old post:
> >> >
> >https://www.mail-archive.com/wave-dev@incubator.apache.org/msg05501.html
> >> >
> >> > I suspect that was introduced in:
> >> > https://reviews.apache.org/r/16639/diff/#15
> >> > and line 559.
> >> >
> >> > BR,
> >> >
> >>
> >> Anyone working on this?
> >>
> >> Bests,
> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message