incubator-wave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Wrobel <darkfl...@gmail.com>
Subject Re: Setting up Wave for client development (my experience setting up on WindowsXP)
Date Tue, 17 Dec 2013 18:55:30 GMT
Sorry for needing so much hand holding here, I'll try to pay it back in
time.

~~~
Thomas & Bertines online review show:
http://randomreviewshow.com/index.html
Try it! You might even feel ambivalent about it :)


On 17 December 2013 19:54, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:

> I'd guess because "ant clean" deleted the whole contents of the build
> directory I think.
> So "ant clean compile-gwt" that I just did would then be just "delete
> everything, then compile just the gwt bit" ?
> Or is the common code not in the build directory?
>
> ~~~
> Thomas & Bertines online review show:
> http://randomreviewshow.com/index.html
> Try it! You might even feel ambivalent about it :)
>
>
> On 17 December 2013 19:46, Ali Lown <ali@lown.me.uk> wrote:
>
>> Whilst you will want to switch to the git repository at some point,
>> that is unrelated to this error of yours. (There have been no commits
>> over the last week).
>>
>> It looks like you haven't compiled the common code (which defines
>> WaveContext).
>>
>> On 17 December 2013 18:39, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:
>> > and...compile errors;
>> >
>> >      [java] Compiling module
>> org.waveprotocol.box.webclient.WebClientProd
>> >      [java]    Validating units:
>> >      [java]       Ignored 2 units with compilation errors in first pass.
>> >      [java] Compile with -strict or with -logLevel set to TRACE or
>> DEBUG to
>> > see
>> > all errors.
>> >      [java]    [ERROR] Errors in
>> > 'file:/C:/TomsProjects/wave/src/org/waveprotoco
>> > l/box/webclient/search/WaveBasedDigest.java'
>> >      [java]       [ERROR] Line 182: The method getTitle(WaveContext)
>> from
>> > the ty
>> > pe TitleHelper refers to the missing type WaveContext
>> >      [java]    [ERROR] Errors in
>> > 'file:/C:/TomsProjects/wave/src/org/waveprotoco
>> > l/box/webclient/client/WindowTitleHandler.java'
>> >      [java]       [ERROR] Line 60: The method getTitle(WaveContext) from
>> > the typ
>> > e TitleHelper refers to the missing type WaveContext
>> >
>> >
>> > I haven't't updated the code since I checked it out from the svn over a
>> > week ago.
>> > Should I check out a new version? (from git?)
>> >
>> >
>> > ~~~
>> > Thomas & Bertines online review show:
>> > http://randomreviewshow.com/index.html
>> > Try it! You might even feel ambivalent about it :)
>> >
>> >
>> > On 17 December 2013 17:59, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:
>> >
>> >> Thanks, I am trying "ant clean compile-gwt" now.
>> >> Currently it is deleting the build directory....but with over 27,000
>> small
>> >> files in it that's going to take awhile.
>> >>
>> >>
>> >> ~~~
>> >> Thomas & Bertines online review show:
>> >> http://randomreviewshow.com/index.html
>> >> Try it! You might even feel ambivalent about it :)
>> >>
>> >>
>> >> On 17 December 2013 16:54, Yuri Z <vega113@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >>> Just tried and it worked fine, the only issue is that it doesn't work
>> in
>> >>> Dev configuration - need to compile the GWT in demo/prod
>> configuration,
>> >>> i.e. ant clean compile-gwt
>> >>>
>> >>>
>> >>> On Tue, Dec 17, 2013 at 5:39 PM, Yuri Z <vega113@gmail.com> wrote:
>> >>>
>> >>> > Make sure you have the server running when you run ant hosted-gwt
>> >>> > Then you open the browser, navigate to wiab, i.e.
>> http://localhost:9898
>> >>> ,
>> >>> > when the page is loaded you append the  ?gwt.codesvr=127.0.0.1:9997to
>> >>> > URL.
>> >>> >
>> >>> >
>> >>> > On Tue, Dec 17, 2013 at 5:28 PM, Yuri Z <vega113@gmail.com>
wrote:
>> >>> >
>> >>> >> Can't see the screenshot
>> >>> >>
>> >>> >>
>> >>> >> On Tue, Dec 17, 2013 at 5:21 PM, Thomas Wrobel <
>> darkflame@gmail.com
>> >>> >wrote:
>> >>> >>
>> >>> >>>
>> >>> >>>
>> >>> >>> On 16 December 2013 18:26, Yuri Z <vega113@gmail.com>
wrote:
>> >>> >>>
>> >>> >>>> Try to add the startupUrl like this:
>> >>> >>>>
>> >>> >>>>   <target name="hosted-gwt" depends="compile"
>> >>> >>>>       description="Runs the hosted mode server, for
debugging
>> the GWT
>> >>> >>>> client in a JVM.">
>> >>> >>>>     <java failonerror="true" fork="true"
>> >>> >>>> classname="com.google.gwt.dev.DevMode">
>> >>> >>>>       <classpath>
>> >>> >>>>         <pathelement location="${src.dir}"/>
>> >>> >>>>         <pathelement location="${gen.dir}/messages"/>
>> >>> >>>>         <path refid="libpath"/>
>> >>> >>>>       </classpath>
>> >>> >>>>       <jvmarg value="-Xmx512M"/>
>> >>> >>>>       <jvmarg value="-ea"/>
>> >>> >>>>       <jvmarg
>> >>> >>>>
>> >>> >>>>
>> >>>
>> value="-agentlib:jdwp=transport=dt_socket,server=y,suspend=n,address=8001"/>
>> >>> >>>>       <arg value="-noserver" />
>> >>> >>>>       <arg line="-bindAddress 0.0.0.0" />
>> >>> >>>>       <arg line="${gwt.args}"/>
>> >>> >>>>       <arg line="-startupUrl http://localhost:9898"/>
>> >>> >>>>       <arg value="org.waveprotocol.box.webclient.WebClientProd"/>
>> >>> >>>>
>> >>> >>>
>> >>> >>>
>> >>> >>> Progress, but still no luck.
>> >>> >>> My XML now seems identical to you, with the exception of
 <jvmarg
>> >>> >>> value="-Xmx512M"/> is <jvmarg value="-Xmx1024M"/>.
I assume that's
>> >>> just
>> >>> >>> mine having more memory assigned though.
>> >>> >>>
>> >>> >>> On running "ant hosted-gwt" I now get a startupurl , but
no
>> connection
>> >>> >>> to it (enclosed screenshot, hope it works);
>> >>> >>>
>> >>> >>> Could it be something with port numbers? I notice theres
a
>> parameter
>> >>> >>> there "address=8001", dunno if that has any connection
with my
>> lack of
>> >>> >>> connection.
>> >>> >>> Only other thing I can think of is I have to run something
else
>> first
>> >>> >>> before "http://localhost:9898" exists?
>> >>> >>>
>> >>> >>>
>> >>> >>>
>> >>> >>
>> >>> >
>> >>>
>> >>
>> >>
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message