incubator-wave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ali Lown <...@lown.me.uk>
Subject Re: Setting up Wave for client development (my experience setting up on WindowsXP)
Date Sun, 15 Dec 2013 15:36:02 GMT
Not with my method of running - which is using the deploy jar.

On 15 December 2013 15:31, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:
> can you edit without recompiling with " compile-gwt-dev" ?
> (that is, just be refreshing the browser you get the changes)
>
> ~~~
> Thomas & Bertines online review show:
> http://randomreviewshow.com/index.html
> Try it! You might even feel ambivalent about it :)
>
>
> On 15 December 2013 15:56, Ali Lown <ali@lown.me.uk> wrote:
>
>> I can't help you with an eclipse-based workflow...
>>
>> I just compile-gwt-dev and re-deploy an my development machine.
>>
>> Ali
>>
>> On 15 December 2013 14:42, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:
>> > Any chance of a pointer?
>> > Still not getting the workflow here.
>> > Probably missing the obvious.
>> >
>> > On 12 December 2013 13:12, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:
>> >
>> >> ah, perhaps I spoke too soon. The normal GWT workflow doesn't seem to
>> work.
>> >>
>> >> At least I made a really minor change to one of the messages at the top
>> as
>> >> a test;
>> >>
>> >> public interface SavedStateMessages extends Messages {
>> >>   @DefaultMessage("Saved___") //added underscores
>> >>   String saved();
>> >>
>> >>   @DefaultMessage("Unsaved...")
>> >>   String unsaved();
>> >> }
>> >>
>> >> Hit refresh, but nothing changed. Cleared cache, refresh - still the
>> same.
>> >> Even stopped the server fully and restarted....no change.
>> >>
>> >> Does the client have to be recompiled using some other method for each
>> >> change made :?
>> >>
>> >>
>> >> ~~~
>> >> Thomas & Bertines online review show:
>> >> http://randomreviewshow.com/index.html
>> >> Try it! You might even feel ambivalent about it :)
>> >>
>> >>
>> >> On 12 December 2013 02:07, Thomas Wrobel <darkflame@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >>> Yes, great! Seems to work!
>> >>> Cheers.
>> >>>
>> >>> If someone gives me the permissions to edit the wiki I'll edit/update
>> it.
>> >>> Meanwhile, I'll tinker about on my own for awhile now.
>> >>>
>> >>> ~~~
>> >>> Thomas & Bertines online review show:
>> >>> http://randomreviewshow.com/index.html
>> >>> Try it! You might even feel ambivalent about it :)
>> >>>
>> >>>
>> >>> On 12 December 2013 02:03, Ali Lown <ali@lown.me.uk> wrote:
>> >>>
>> >>>> > However, on running I got a few errors;
>> >>>>
>> >>>> None of those are errors (only a few warnings and some debug info).
>> >>>>
>> >>>> The server is running fine.
>> >>>>
>> >>>> > So, I guess next question; whats the default logins or how
do I set
>> >>>> them?
>> >>>>
>> >>>> There are no accounts made by default.
>> >>>>
>> >>>> > Does registration work while its running?
>> >>>>
>> >>>> Yes, using the registration page assuming that
>> 'registration_disabled' is
>> >>>> not true.
>> >>>>
>> >>>> Ali
>> >>>>
>> >>>
>> >>>
>> >>
>>

Mime
View raw message