incubator-wave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael MacFadden <michael.macfad...@gmail.com>
Subject Re: Federating with self-signed certificates
Date Sun, 02 Jun 2013 18:15:33 GMT
Yes. 

~Michael

On Jun 2, 2013, at 9:22 AM, Ali Lown <ali@lown.me.uk> wrote:

> Bruno,
> 
> That would be good.
> I did make some changes to the prosody configuration page yesterday to
> bring it more up-to-date. Is this still incorrect?
> 
> @Michael: Can you give Bruno edit access to the wiki?
> 
> Ali
> 
> On 2 June 2013 17:18, Bruno Gonzalez <stenyak@gmail.com> wrote:
>> I was thinking on tidying up the federation page. Some light re-formatting
>> to make it easier to follow, a few extra hints, list of settings that may
>> need tweaking, etc. Also update the guide for installing prosody, since the
>> config files are slightly different (in my debian sid) than what's shown on
>> the guide. Would it be feasible to get edit permission for it?
>> 
>> 
>> On Sun, Jun 2, 2013 at 2:00 AM, Angus Turner <angusisfree@gmail.com> wrote:
>> 
>>> Hey Bruno,
>>> If you could list what you needed to be changed I can add this to the wiki
>>> page for future reference.
>>> 
>>> Thanks
>>> Angus Turner
>>> angusisfree@gmail.com
>>> 
>>> 
>>> On Sat, Jun 1, 2013 at 10:53 PM, Dave <wave@glark.co.uk> wrote:
>>> 
>>>> On 01/06/13 13:28, Bruno Gonzalez wrote:
>>>> 
>>>>> I have been troubleshooting several errors I got when running wiab.
>>> After
>>>>> tweaking a couple WIAB configuration variables, I found the magic
>>>>> combination with which I can run wiab and not get any complaints or
>>>>> exceptions on the logs.
>>>>> 
>>>>> So now that my server side has no obvious problems, what I need is to
>>>>> actually test the federation. I'm still unable to register at
>>>>> wave.eezysys.co.uk. While Ali gets around to enabling it, does anyone
>>>>> know
>>>>> of any other federated wiab server I can test against?
>>>>> 
>>>>> Thanks!
>>>> 
>>>> I'm trying to setup federation with:
>>>> 
>>>> wave.glark.co.uk:9898
>>>> wave.daveball.org.uk:9899
>>>> 
>>>> I'm seeing connections, but it looks like my SSL config isn't correct
>>> yet.
>>>> I'll let you know once it's working...
>>>> 
>>>> Dave
>> 
>> 
>> 
>> --
>> Saludos,
>>     Bruno González
>> 
>> _______________________________________________
>> Jabber: stenyak AT gmail.com
>> http://www.stenyak.com

Mime
View raw message