incubator-tashi-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From hari narayanan <hari.zla...@gmail.com>
Subject Re: Problem with starting node manager
Date Thu, 21 Apr 2011 20:52:59 GMT
Hi,

I also have a couple of questions.... We have not setup the mysql/sqlite
database ... Do u think that could cause problems ? Also, we used the img
file instead of qcow2 file for the vm image... Does it matter ?

Thanks,
Hari

On Thu, Apr 21, 2011 at 9:06 AM, Richard Gass <richardgass@gmail.com> wrote:

> I have seen this error about the pty if your qcow2 image is not in the
> specified directory OR you have mistyped the filename.  Run the qemu
> command that is output from the nodemanager session directly on a
> terminal.  This will allow you to see the error.
>
> RIchard
>
>
> On Thu, Apr 21, 2011 at 6:53 AM, Michael Stroucken <mxs@cmu.edu> wrote:
> > Akshay Sheth wrote:
> >>
> >> Hey Richard,
> >>
> > Hi Akshay,
> >>
> >> I am working with Hari on installing Tashi with QEMU on a single
> machine.
> >> After alot of workarounds I get the error
> >>
> > Please describe your workarounds.
> >>
> >> Exception: Failed to start VM -- ptyFile not found
> >>
> >> when I made my VM using createVm with scheduler running. Any fixes
> >> possible?
> >
> > Tashi needs to talk to the qemu process running the VM, by talking to a
> > ptyFile. It will try to read this from the qemu execution when starting
> up,
> > looking for "char device redirected to ".
> > What version of qemu are you using?
> >
> > Greetings,
> > Michael.
> >
>
>
>
> --
> Richard Gass
>

Mime
View raw message