incubator-tashi-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Gass <richardg...@gmail.com>
Subject Re: Problem with starting node manager
Date Thu, 21 Apr 2011 21:49:38 GMT
You need to install a package. In ubuntu it is called tun or something
similar. Install that package and try again.

Did you go through the steps to register a host in the cm console?

--
Sent from my mobile device

Richard

On Apr 21, 2011, at 23:35, Akshay Sheth <aks.sheth88@gmail.com> wrote:

Hey Micheal,

We ran the qemu command that we got on the NM console on a terminal and we
got the following as the output:

char device redirected to /dev/pts/5
warning: could not configure /dev/net/tun: no virtual network emulation

Thanks
Akshay

On Thu, Apr 21, 2011 at 5:22 PM, hari narayanan <hari.zlatan@gmail.com>wrote:

> Hey Micheal,
>
> Hey we tried the command data.baseDataObject.hosts on the CM console but it
> didnt give any output. We changed the localhost field in TashiDefaults and
> NodeManager config files to our laptop name but it still doesnt show the
> host. How do we fix this?
>
>
> On Thu, Apr 21, 2011 at 5:07 PM, Michael Stroucken <mxs@cmu.edu> wrote:
>
>> hari narayanan wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I also have a couple of questions.... We have not setup the mysql/sqlite
>>> database ... Do u think that could cause problems ? Also, we used the img
>>> file instead of qcow2 file for the vm image... Does it matter ?
>>>
>>
>> I use sqlite for my cluster. I like it very much. Richard uses pickle for
>> his, and it works too.
>>
>> The default format for qemu is qcow2, so you may already be using that
>> regardless of the name of your files.
>>
>> Greetings,
>> Michael.
>>
>
>

Mime
View raw message