incubator-stdcxx-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Sebor <se...@roguewave.com>
Subject Re: [jira] Resolved: (STDCXX-566) update/generate incubation status file
Date Fri, 30 Nov 2007 23:23:16 GMT
Farid Zaripov wrote:
>  
> 
> ________________________________
> 
> From: Martin Sebor [mailto:sebor@roguewave.com]
> Sent: Friday, November 30, 2007 11:30 PM
> To: stdcxx-dev@incubator.apache.org
> Subject: RE: [jira] Resolved: (STDCXX-566) update/generate incubation status file
> 
> 
> 
>>>   1. logged into people.apache.org
>>>   2. svn co http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/public/trunk
>>> incubator
>>>   3. cd incubator
>>>   4. updated ./site-author/projects/stdcxx.xml file
>>>   5. invoked "ant" (script has updated
>>> ./site-publish/projects/stdcxx.html file)
>>>   6. commited ./site-author/projects/stdcxx.xml file
>>>   7. commited ./site-publish/projects/stdcxx.html file
>>>   8. cd /www/incubator.apache.org
>>>   9. svn up
> 
>> This isn't working for me. I updated site-author/projects/stdcxx.xml (and
>> removed Bloomberg as Lance's affiliation) and checked it in.
> 
>   You shouldn't check it in here. Checking in this is step 6) ;-)

I actually checked it in on another machine altogether, and then
checked out all of incubator on people.apache.org. Seems like that
should work. To be honest, I don't understand why simply updating
a single HTML page needs to be so complicated. All we should need
to do is change the XML, check it in (anywhere) and the system
should do the rest (i.e., run build.sh via a cron job on
a periodic basis and even check in the generated HTML if it has
to be in Subversion). But that's for the Incubator folks to work
on. Hopefully, this was the last time we had to update the site.

> 
>> Then I ran the
>> build.sh script (there is no "ant" as you said in (5)) as shown below but
>> the site-publish/projects/stdcxx.html file has not been updated. svn status
>> shows no differences to any files at all. Any idea what I'm doing wrong?
> 
>   Yes. It seems that ant has been uninstalled on people.apache.org since I've
> made the last site update.
> 
>   I've just tried to remove incubator/site-publish/projects/stdcxx.html.

It didn't occur to me to do that...

> 
> After that build.sh script updated the page:
> 
> -----------------------------------------
> 
> [faridz@minotaur ~/incubator]$ rm site-publish/projects/stdcxx.html
> [faridz@minotaur ~/incubator]$ ./build.sh
> Buildfile: build.xml
> 
> prepare:
> 
> prepare-error:
> 
> docs:
>    [anakia] Transforming into: /x1/home/faridz/incubator/site-publish
>    [anakia] Input:  projects/stdcxx.xml
>    [anakia] Output: /x1/home/faridz/incubator/site-publish/projects/stdcxx.html
> 
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 2 seconds
> -----------------------------------------
> 
>   I've commited the changes thus: http://svn.apache.org/viewvc?view=rev&revision=599995

Thanks!

Martin

> 
> Farid.
> 
>  
> 


Mime
View raw message