incubator-s4-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthieu Morel <mmo...@apache.org>
Subject Re: can anyone help me please
Date Mon, 27 May 2013 15:34:14 GMT

Unfortunately the s4-benchmarks were not completely updated with the latest API changes. If
you can file a jira ticket we'll update that.

Changes include: 
1/ "Main" -> "S4Node" in startNode.sh and startInjector.sh
3/ in the bench-cluster.sh script, configure app class for injector cluster before starting
the injector nodes, instead of passing that when starting injectors (i.e. do a "s4 deploy"
with the correct args instead of passing them to the startInjector.sh scripts)

It's not too difficult to change so you may give it a try. Otherwise we'll fix that from a
jira ticket.

Regards,

Matthieu



On May 27, 2013, at 17:06 , baojian Zhou wrote:

> then i find these errors in the startInjector.sh and startNode.sh :
> java $PROFILING_OPTS -Xmx1G -Xms1G -verbose:gc -Xloggc:gc-injector-$host.log -XX:+PrintGCDetails
-XX:+PrintGCTimeStamps -cp `cat classpath.txt` org.apache.s4.core.Main "@$INJECTOR_CONFIG"
&
> java -Xmx4G -Xms4G -verbose:gc -XX:+PrintGCDetails -XX:+PrintGCTimeStamps -Xloggc:gc-$host.log
$PROFILING_OPTS -server -cp `cat classpath.txt` org.apache.s4.core.Main "@$NODE_CONFIG" &
> 
> how can i write the Main class, and let this benchmark to run ?
> 
> 
> 
> 2013/5/27 baojian Zhou <baojian.zhou.buaa@gmail.com>
> thank you Shrivastava and Morel, it dose resolve the issue by adding -clean opt. but
when i run the benchmark-cluster.sh and then i got the following errors in the creating directory
 2013-05-27--22-17-10  file  s4err_1.err and s4err_2.err:
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/s4/core/Main
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.s4.core.Main
>         at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:217)
>         at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
>         at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205)
>         at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:321)
>         at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:294)
>         at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:266)
> Could not find the main class: org.apache.s4.core.Main. Program will exit.
> 
> i know that java cannot find the Main class, but in the s4-src we have not this class,
how can this happened?
> thank you
> 
> 
> 2013/5/27 Lokesh Shrivastava <lokesh.shrivastava@gmail.com>
> I think script is not cleaning up your z4 cluster old configuration. If you run the cluster
by giving clean option, it should resolve the issue. 
> 
> 
> On 27 May 2013 19:18, baojian Zhou <baojian.zhou.buaa@gmail.com> wrote:
> i start test the s4 benchmark application, and then run the ./bench-cluster.sh command
then i got this error :
> 
>  21:23:18.570 [main] INFO  org.apache.s4.tools.ZKServer - Zookeeper server started on
port [2181]
> 21:23:18.618 [main] INFO  org.apache.s4.tools.ZKServer - Defined S4 cluster [testCluster1]
with [0] tasks with first listening port [12000]
> 21:23:18.706 [main] ERROR org.apache.s4.tools.ZKServer - Cannot initialize zookeeper
with specified configuration
> org.I0Itec.zkclient.exception.ZkNodeExistsException: org.apache.zookeeper.KeeperException$NodeExistsException:
KeeperErrorCode = NodeExists for /s4/clusters/testCluster2/tasks/Task-0
>         at org.I0Itec.zkclient.exception.ZkException.create(ZkException.java:55) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkClient.retryUntilConnected(ZkClient.java:685) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkClient.create(ZkClient.java:304) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkClient.createPersistent(ZkClient.java:243) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.apache.s4.comm.tools.TaskSetup.setup(TaskSetup.java:69) ~[s4-comm-0.6.0-incubating.jar:0.6.0-incubating]
>         at org.apache.s4.tools.ZKServer.main(ZKServer.java:94) ~[s4-tools-0.6.0-incubating.jar:0.6.0-incubating]
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[na:1.6.0_20]
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
~[na:1.6.0_20]
>         at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
~[na:1.6.0_20]
>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:616) ~[na:1.6.0_20]
>         at org.apache.s4.tools.Tools$Task.dispatch(Tools.java:57) [s4-tools-0.6.0-incubating.jar:0.6.0-incubating]
>         at org.apache.s4.tools.Tools.main(Tools.java:97) [s4-tools-0.6.0-incubating.jar:0.6.0-incubating]
> Caused by: org.apache.zookeeper.KeeperException$NodeExistsException: KeeperErrorCode
= NodeExists for /s4/clusters/testCluster2/tasks/Task-0
>         at org.apache.zookeeper.KeeperException.create(KeeperException.java:110) ~[zookeeper-3.3.3.jar:3.3.3-1073969]
>         at org.apache.zookeeper.KeeperException.create(KeeperException.java:42) ~[zookeeper-3.3.3.jar:3.3.3-1073969]
>         at org.apache.zookeeper.ZooKeeper.create(ZooKeeper.java:637) ~[zookeeper-3.3.3.jar:3.3.3-1073969]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkConnection.create(ZkConnection.java:87) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkClient$1.call(ZkClient.java:308) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkClient$1.call(ZkClient.java:304) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         at org.I0Itec.zkclient.ZkClient.retryUntilConnected(ZkClient.java:675) ~[zkclient-0.1.jar:na]
>         ... 10 common frames omitted
> 
> can anyone tell me why?
> 
> 
> 


Mime
View raw message