incubator-s4-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mariano Vallés <zucari...@gmail.com>
Subject Re: Running S4 nodes on multiple machines - error
Date Fri, 22 Jun 2012 08:20:59 GMT
Hi, The problem might be that your properties file is trying to
connect dynamically.
Specifically the line
> commlayer_mode=dynamic
Should be:
> commlayer_mode=static

If you still want to run the cluster with Zookeeper, you might have to
add the Zookeeper server address when starting the S4 cluster.
This thread might help you.
https://groups.google.com/group/s4-project/browse_thread/thread/5610ae8dcb4f78fe/194c64cf642dd43c?pli=1

I hope that helps.
M.


On Fri, Jun 22, 2012 at 9:36 AM, JiHyoun Park <april3@gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> I am testing 'Running S4 nodes on multiple machines'.
>
> I have 2 hosts: s4test1 and s4test2.
> According to the guide, I configured my clusters.xml and started an S4
> node on s4test2 and an S4 node, the adapter and the Twitter feed
> listener on s4test1.
>
> For the s4test1, everything is fine.
> ==============================================================
> [root@s4test1 redbutton-multi]# find $S4_IMAGE/s4-core/logs/s4-core
> -name "s4-core_*.log" -print -exec sh -c 'grep -i "count by" {} | tail
> -4' \;
> /usr/local/s4/build/s4-image/s4-core/logs/s4-core/s4-core_5515.log
> 2012-06-22 15:27:16,792 s4 INFO (PEContainer.java:362) Count by
> TopicSeen topic: 3420
> 2012-06-22 15:27:26,796 s4 INFO (PEContainer.java:362) Count by
> RawStatus : 37052
> 2012-06-22 15:27:26,797 s4 INFO (PEContainer.java:362) Count by
> AggregatedTopicSeen : 19157
> 2012-06-22 15:27:26,797 s4 INFO (PEContainer.java:362) Count by
> TopicSeen topic: 3438
> /usr/local/s4/build/s4-image/s4-core/logs/s4-core/s4-core_5654.log
> ==============================================================
>
> However, for the s4test2, I couldn't get any result using the above
> command. So, I looked into the log file.
> ==============================================================
> 2012-06-22 15:15:43,406 org.apache.zookeeper.ClientCnxn INFO (ClientCnxn.java:10
> 00) Opening socket connection to server localhost/127.0.0.1:2181
> 2012-06-22 15:15:43,406 org.apache.zookeeper.ClientCnxn WARN (ClientCnxn.java:11
> 20) Session 0x0 for server null, unexpected error, closing socket connection and
>  attempting reconnect
> java.net.ConnectException: Connection refused
>        at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method)
>        at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:592
> )
>        at org.apache.zookeeper.ClientCnxn$SendThread.run(ClientCnxn.java:1078)
> ==============================================================
>
> Yesterday, I tried to test 'Running S4 with Zookeeper' but failed.
> Thus, I decided to test 'Running S4 on multiple machines without
> Zookeeper' first. But I think maybe something got corrupted.
>
> The s4-core.properties-header file of s4test2 is as follows.
> ==============================================================
> [root@s4test2 redbutton-multi]# cat s4-core.properties-header
> gc_opts=-server -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError
> -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:-UseGCOverheadLimit
> mem_opts=-Xms800m -Xmx2000m
> remote_debug_enabled=no
> pe_container_max_queue_size=8000
> listener_max_queue_size=8000
> commlayer_mode=dynamic
> zk_session_timeout=5000
> deamon_mode_enabled=false
> zk_address=localhost:2181
> ==============================================================
>
> What should I do?
>
> Best Regards
> Jihyoun

Mime
View raw message