incubator-s4-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dingyu Yang <yangdin...@gmail.com>
Subject Re: ZKServer
Date Thu, 14 Mar 2013 13:50:29 GMT
yes, your explanations are very helpful,  Daniel and Matthieu,
Is this motivated when the zkServer node is failed and we can restart the
server and the app can still run.

Thank you.
Dingyu


2013/3/14 Daniel Gomez Ferro <danielgf@yahoo-inc.com>

> Hi Dingyu,
>
> Do you get errors when launching the zkServer again or when launching the
> application?
>
> In 0.6.0 by default the zkServer reuses the persisted configuration, if
> you want to configure and run a new application you should start it with
> the -clean parameter to start from scratch.
>
> If you kill your zkServer and start it without the -clean parameter, it
> will recover the persisted configuration, if you try to configure the same
> cluster again it would fail because it already exists in ZK.
>
> If this is not the issue you are having, please attach the errors you are
> getting.
>
> Regards,
>
> Daniel
>
> On 3/14/13 1:49 PM, "Dingyu Yang" <yangdingyu@gmail.com> wrote:
>
> >hi,
> >When I start zkServer or zkServer -t, start run app, then Ctrl+c stop the
> >zkserver.
> >I restart the server use ./s4 zkServer or -t, the server occurs some
> >errors.
> >I have to add parameter -clean every time.
> >S4-0.5 is OK for this action. You can try.
> >
> >Dingyu
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message