incubator-openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: some slight glitches with the network testing tool
Date Tue, 11 Dec 2012 04:30:38 GMT
done
revision 1419992

I modified the code to work for SFW10 (tested in Chrome IE) and make more
compact :)


On Tue, Dec 11, 2012 at 8:02 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:

> I'll try to handle it
> On Dec 11, 2012 7:09 AM, "seba.wagner@gmail.com" <seba.wagner@gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi German,
>>
>> there are some slight glitches with the network testing tool
>> Currently the administrator has to edit the networktesting-config.xml and
>> put a valid IP/domain in the host config.
>>
>> Actually by default I would like to have the "hostAddress" empty:
>> <hostAddress></hostAddress>
>>
>> If it is empty, the application should automatically connect to the
>> IP/domain that it has been loading from.
>> That is the same behaviour like with the general config.xml
>>
>> This is the code that does exactly parsing the IP/domain from the URL
>> var cleanUrl = _url;
>>
>>         var hasParams = _url.indexOf("?");
>>         if (hasParams != -1) {
>>             cleanUrl = _url.substr(0,hasParams-1);
>>         }
>>
>>         if ($debug) Debug.write("_url ",_url,cleanUrl);
>>         var doubleSlash = cleanUrl.indexOf("//");
>>         var isNotPort80 = cleanUrl.indexOf(":", doubleSlash+2);
>>         if ($debug) Debug.write("isNotPort80: ",isNotPort80,doubleSlash);
>>         if (isNotPort80!=-1){
>>             //Debug.write("isNotPort80: ",doubleSlash+2, _url.indexOf(":",
>> doubleSlash+2)-doubleSlash-2);
>>             var server = cleanUrl.substr(doubleSlash+2, _url.indexOf(":",
>> doubleSlash+2)-doubleSlash-2);
>>         } else {
>>             var server = cleanUrl.substr(doubleSlash+2, _url.indexOf("/",
>> doubleSlash+2)-doubleSlash-2);
>>         }
>>
>>         if ($debug) Debug.write("this zielnr: ",this,server);
>>
>> The issue is just that this code works with SWF8, to make it working in
>> SWF10 there might be some slight modifications needed.
>>
>> Can you take care of it or are you currently busy with other things?
>>
>> Thanks!
>> Sebastian
>>
>> --
>> Sebastian Wagner
>> https://twitter.com/#!/dead_lock
>> http://www.webbase-design.de
>> http://www.wagner-sebastian.com
>> seba.wagner@gmail.com
>>
>


-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message