incubator-oozie-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Giri Prasad Reddy <d.giripra...@gmail.com>
Subject Re: Issues in oozie 3.0.0
Date Tue, 18 Oct 2011 17:11:18 GMT
Is this the right alias to pose this question?
Do I need to send to oozie-dev?

Can some one who can debug oozie help me in this regard.

thanks,
giri

On Mon, Oct 17, 2011 at 12:02 PM, Giri Prasad Reddy
<d.giriprasad@gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> I am using oozie 3.0.0. While running map reduce example, by mistake I
> gave incorrect job tracker ip address in
> 'examples/apps/map-reduce/job.properties'.
> And when I run the job, it is started successfully (info says 'running').
>
> But when I see the oozie.log, it has the following messages
> ----
> 2011-10-13 02:25:40,528 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Could not get lock [org.apache.oozie.command.wf.Action
> StartXCommand@5513dd59], timed out [5,000]ms, and requeue itself [action.start]
> 2011-10-13 02:25:40,528 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Queuing [1] commands with delay [10]ms
> 2011-10-13 02:25:45,539 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Could not get lock [org.apache.oozie.command.wf.Action
> StartXCommand@5513dd59], timed out [5,000]ms, and requeue itself [action.start]
> 2011-10-13 02:25:45,539 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Queuing [1] commands with delay [10]ms
> ----
>
> And there thousands of the following messages
>
> 2011-10-13 02:26:35,651 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Could not get lock [org.apache.oozie.command.wf.Action
> StartXCommand@5513dd59], timed out [5,000]ms, and requeue itself [action.start]
> 2011-10-13 02:26:35,651 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Queuing [1] commands with delay [10]ms
> 2011-10-13 02:26:40,539 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Could not get lock [org.apache.oozie.command.wf.Action
> StartXCommand@36fb2f8], timed out [5,000]ms, and requeue itself [action.start]
> 2011-10-13 02:26:40,539 DEBUG ActionStartXCommand:531 - USER[-] GROUP[-] TOKEN[-
> ] APP[-] JOB[-] ACTION[-] Queuing [1] commands with delay [10]ms
>
> And I am not able to kill the job as well.
> I looked at the code little bit, if jobtracker is not valid then
> 'ActionStartXCommand' should receive an exception. But it is not
> getting that.
>
> Is it a known issue.
>
> thanks,
> giri
>

Mime
View raw message