incubator-ooo-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gringo lupo <badi...@hotmail.com>
Subject RE: Problem installing openoffice.org-3 solved
Date Sun, 28 Oct 2012 01:31:07 GMT


Thanks it works .
Regards


> Date: Wed, 10 Oct 2012 11:49:28 -0700
> From: pfg@apache.org
> Subject: Re: Problem installing openoffice.org-3
> To: ooo-dev@incubator.apache.org; ooo-users@incubator.apache.org; badidus@hotmail.com
> 
> Hello;
> 
> 
> ----- Original Message -----
> > From: gringo lupo <badidus@hotmail.com>
> > To: ooo-dev@incubator.apache.org; ooo-users@incubator.apache.org
> ...
> >>  > 
> >>  > drawinglayer deliver
> >>  > 
> >>  > 1 module(s): 
> >>  >    connectivity
> >>  > need(s) to be rebuilt
> >>  > 
> >>  > Reason(s):
> >>  > 
> >>  > ERROR: error 65280 occurred while making 
> > /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/connectivity/source/parse
> 
> 
> You are trying to build a very old version of OpenOffice.org.
> The newer Apache OpenOffice was been reworked to function well under FreeBSD.
> 
> Please update your ports tree and try /usr/ports/editors/openoffice-3
> 
> best regards,
> 
> Pedro.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: ooo-users-unsubscribe@incubator.apache.org
> For additional commands, e-mail: ooo-users-help@incubator.apache.org
> 
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message