incubator-ooo-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gringo lupo <badi...@hotmail.com>
Subject Problem installing openoffice.org-3
Date Wed, 10 Oct 2012 17:52:48 GMT


> Hi,
> I have a problem installing OpenOffice.org-3
> after:
> cd /usr/ports/editors/openoffice.org-3 ; make LOCALIZED_LANG=fr install package
> 
> it stopped at:
> 
> Building module drawinglayer
> =============
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/inc
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/inc
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/transitions
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/processor3d
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/slide
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/geometry
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/activities
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/processor2d
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/shapes
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/attribute
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/animationnodes
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/primitive3d
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/texture
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/util
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/primitive2d
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/OGLTrans
> 
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/animation
> 
> slideshow deliver
> 
> Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/util
> 
> drawinglayer deliver
> 
> 1 module(s): 
>    connectivity
> need(s) to be rebuilt
> 
> Reason(s):
> 
> ERROR: error 65280 occurred while making /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/connectivity/source/parse
> 
> Attention: if you fix the errors in above module(s) you may prolongue your the build
issuing command:
> 
>    build --from connectivity
> 
> *** Error code 1
> 
> Stop in /usr/ports/editors/openoffice.org-3.
> 
> Do I have to rebuild connectivity? and how to do it ? Is there another solution? 
> Thank you for your help and direction to solve my problem
> Regards
>  		 	   		   		 	   		   		 	   		   		 	   		   		 	   		  
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message