incubator-ooo-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hel...@aol.com
Subject Re: Problem with 3.4.1 spellchecker HELP
Date Mon, 08 Oct 2012 18:06:16 GMT
Dear James, When I used the  old Open Office I never had any problems with 
my spell checker or my synonyms  --- it just worked. When I received word 
that a new advanced copy of  Open Office was ready for download, I did 
download the newer program  thinking it was better. To my shock I lost my spell 
checker and my synonyms. As  a writer both are necessary for my writing. I am 
presently using 3.4 and have  now found my dictionaries, but nothing more. 
Originally, as you, I also got  the red underlines even though my words were 
spelled correctly. It seems  that the old Open Office, put together by the 
old tech's, were much better than  the team working on it presently.  Now, at 
least I have my spell  checker correctly and do not have the underlines as 
you referred to. Sincerely,  Michael Joel Held heldmx@aol.com
 
 
In a message dated 10/8/2012 12:27:43 P.M. Eastern Daylight Time,  
james_voris@yahoo.com writes:

 
 
 
Sirs.

 
Something  happened with 3.4.1 in the word processor mode with the  
spellchecker function when "on automatic."  It underlines  everything with little 
red squiggly lines indicating them as being  misspelled. Apparently it is not 
 finding the dictionary.  I even went back and opened former documents  
made under earlier versions and it does it to them too. I have tried  deleting 
the pgm., reloading, Adding dictionaries (Maybe I don't know where  to put 
them since there are no instructions as to where they  go.) 


Is there a way to correct this bug quickly, or at least a way to  revert 
back to 3.4.0 or any earlier version. I LOVE the Apache OpenOffice  product, 
but as an author who is trying to keep working I absolutely NEED  
spellchecker. I would hate to have to revert back to my old MS Word or MS  Office 
(yuck!) 
James L. Voris            

3615 Gondola Lane   
Saint James City, FL  33956

239-243-0428 ( Home phone)
 937-623-4864 (Jim's  Cell)









-----Original  Message-----
Date: Mon, 8 Oct 2012 08:20:33 -0700 (PDT)
From: James  Voris <james_voris@yahoo.com>
Subject: Problem with 3.4.1  spellchecker HELP
To: "ooo-bugzilla-admin@apache.org"  <ooo-bugzilla-admin@apache.org>



Sirs.
Something  happened with 3.4.1 in the word processor mode with the  
spellchecker function when "on automatic."  It underlines  everything with little 
red squiggly lines indicating them as being misspelled.  Apparently it is not 
finding the  dictionary.  I even went back and opened former documents  
made  under earlier versions and it does it to them too. I have tried deleting 
the  pgm., reloading, Adding dictionaries (Maybe I don't know where to put 
them  since there are no instructions as to where they  go.) 


Is there a way to correct this bug quickly, or at least a way to revert  
back to 3.4.0 or any earlier version. I LOVE the Apache OpenOffice product,  
but as an author who is trying to keep working I absolutely NEED 
spellchecker.  I would hate to have to revert back to my old MS Word or MS  Office 
(yuck!) 
James L. Voris            

3615 Gondola Lane  
Saint James City, FL  33956

239-243-0428 ( Home phone)
 937-623-4864 (Jim's Cell)







=


---------------------------------------------------------------------
To  unsubscribe, e-mail: ooo-users-unsubscribe@incubator.apache.org
For  additional commands, e-mail:  ooo-users-help@incubator.apache.org

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message