incubator-ooo-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Roberto Galoppini <rgalopp...@geek.net>
Subject Re: Icon address errors from the OpenOffice.org Start screen (soffice.bin)
Date Mon, 26 Mar 2012 08:35:11 GMT
On Sat, Mar 24, 2012 at 5:16 PM, Martin Lander <martin.lander@gmail.com>wrote:

> The icons at the bottom of the screen are wrongly addressed.
>
> eg. The ""Add new features to OpenOffice.org" Plugin icon redirects to
>
> http://tools.services.openoffice.org/forward/OpenOffice.org/extensions.jsp?cid=920794&lang=en-US
>
>
> but this link fails.
>
> [image: Inline image 1]
>
>
> I suspect the other icons either side of this won't work either because
> they point to redundant web addresses.
> --
> yours
> Martin Lander
>
>

We actually need addresses like
http://tools.services.openoffice.org/forward/OpenOffice.org/extensions.jsp?cid=920794&lang=XYZ
(or even something more generic) to be redirected to
http://extensions.services.openoffice.org/?lang=XYZ

Can someone from the Apache Infra team help with this?

Best,

Roberto

====
This e- mail message is intended only for the named recipient(s) above. It may contain confidential
and privileged information. If you are not the intended recipient you are hereby notified
that any dissemination, distribution or copying of this e-mail and any attachment(s) is strictly
prohibited. If you have received this e-mail in error, please immediately notify the sender
by replying to this e-mail and delete the message and any attachment(s) from your system.
Thank you.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message