incubator-ooo-qa mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jose <josedrop...@gmail.com>
Subject Re: Bug report for version 3.4
Date Sat, 21 Jul 2012 03:29:11 GMT
Ariel:

Hi and thanks for getting back to me. I'm using Windows Vista.

Let me know if you find this. If not I'll send you a video if you want.

Best,

Jose

On Fri, Jul 20, 2012 at 6:02 PM, Ariel Constenla-Haile
<arielch@apache.org>wrote:

> Hi José,
>
> On Fri, Jul 20, 2012 at 03:42:02PM -0400, Jose wrote:
> > *Bug report for Writer in OpenOffice.org 3.4*
> > *
> > *
> > There's a bug when you try to make icons bigger in Writer version 3.4.
> From
> > the OpenOffice.org View settings (Tools --> Options --> OpenOffice.org
> -->
> > View) you should be able to make icons bigger by clicking on the icon
> size
> > drop-down list and selecting "Large." But in version 3.4 you also need
> > to unnecessarily uncheck the "Use system font for user interface"
> > option. There's no reason for this and it shouldn't be a necessary step.
> >
> > Also by unchecking this box you change the menu fonts and probably the
> > dialog box fonts as well.
> >
> > Let me know if you need more feedback. I can easily put together a short
> > screencast for you if needed.
>
> I can't reproduce it on Linux. I didn't need to uncheck "Use system font
> for user interface" in order to change the icon size. What system are
> you using?
>
>
> Regards
> --
> Ariel Constenla-Haile
> La Plata, Argentina
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message