incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 121309] New: Crashes on launch
Date Sun, 04 Nov 2012 16:08:01 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=121309

          Priority: P3
            Bug ID: 121309
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: Crashes on launch
          Severity: blocker
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: Linux
          Reporter: scottbomb@hotmail.com
          Hardware: PC
            Status: UNCONFIRMED
           Version: AOO 3.4.1
         Component: configuration
           Product: word processor

So I upgraded to 3.4.1, however, every time I open a .doc file that I've
previously created with the immediate previous version of OO, the loading bar
goes about halfway then the program quits. I deleted the .openoffice.org folder
in my home folder and was then able to launch. However, after about 10 seconds
of using the word processor, the program reports that an unexpected error has
occured and it has crashed. It recovers the document and re-opens. About 10
seconds later, it crashes again. This happens over and over.

I uninstlled openoffice and re-installed. Same issue. Removed openoffice again.
Thankfully, I still have the DEBS from OO 3.3.0 so I installed it and it works
flawlessly.

This is the first time I've ever had an issue with OO crashing. Using Xubuntu
12.10 on a Lenovo T60 (Intel).

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message