incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 78816] User defined date input fields do not retain correct data
Date Sat, 29 Sep 2012 02:05:06 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=78816

--- Comment #13 from rculp2009@my.fit.edu ---
Sorry for the earlier non-sense. Here is some clarification. Hope it helps.

OS used: Windows 7 Professional
Open Office build used: 9593

Following the OP's reproduce steps, I was able to recreate the bug as he
described.

Using the attachment 46197 in comment 2 I did these experiments. Note that the
results are the same for all 3 fields.

Input: 10/10/10
No update to following line. Even after save and reopen.
After save, close, and reopen; the input field becomes 0.1
Note 10/10 = 1; 1/10 = 0.1;

Input: 10/10/1000
No update to following line. Even after save and reopen.
After save, close, and reopen; the input field becomes 0.001
Note 10/10 = 1; 1/1000 = 0.001;

Input: 101010
The following line after the input line immediately updates to July 20, 2176
After save, close, and reopen; the input field is still 101010

Input: 25*4
The following line after the input line immediately updates to April 9, 1900
After save, close, and reopen; the input field becomes  100
Note 25*4 = 100

Input: 500/5
The following line after the input line immediately updates to April 9, 1900
After save, close, and reopen; the input field becomes  100
Note 500/5 = 100

For a formatted input field, these results are completely unexpected and in the
case of the first two inputs tested, completely different from what the user
defined.

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message