incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 121055] Copying and pasting a paragraph with a hyperlink breaks fonts.
Date Sun, 30 Sep 2012 01:38:33 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=121055

nduemler@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |nduemler@gmail.com

--- Comment #4 from nduemler@gmail.com ---
I am using Open Office version 3.41 on a Windows Vista machine (64-bit). I was
able to replicate the bug using the following steps (similar to original post;
used hot keys instead of accessing through "File"):

1.) Launch OpenOffice.org Writer
2.) Navigate to "Tools -> AutoCorrect Options -> Options" and turn on the "URL
recognition" option
3.) Type the following text "I'm making a hyperlink to http://www.google.com,
but font is not the same"
4.) Change all of the text to "Verdana"
5.) Copy the text by "Ctrl-C"
6.) Open a OpenOffice Calc
7.) Click the first cell and go "Ctrl-V" to paste
8.) The text after the hyperlink does not change to Verdana as was specified in
step number 4. 

This is an important bug to fix as this is a very important cross function
feature. This could be an integral part of an everyday busy user's daily tasks.
As long as this bug is still unfixed, it could be detrimental to the client's
daily tasks.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message