incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 121055] Copying and pasting a paragraph with a hyperlink breaks fonts.
Date Fri, 28 Sep 2012 19:55:30 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=121055

cjtaylo3 <cjtaylo3@asu.edu> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |cjtaylo3@asu.edu

--- Comment #2 from cjtaylo3 <cjtaylo3@asu.edu> ---
I was also able to replicate this bug, using OpenOffice version 3.4.1 build
9593 on the Windows 7 operating system.

I opened Writer and made sure the URL recognition was on under the autocorrect
options. I then typed the following sentence "I'm making a hyperlink to
http://www.google.com, but the font just switched." changed the font to
Verdana, copied it and pasted it into Calc and the font had changed. 

Since the user above was using Mac OS X, I tried writing the same text in
Microsoft Word on my Windows 7 machine and had the same exact result, that it
properly transferred the font and it did not change. 

I also attempted to copy the text from Writer and pasted it into a WordPad
document since NotePad does not allow for hyperlinks. When pasting it in
WordPad the font also changed similarly to when it was pasted in the Calc
document.

This further proves the problem being within Writer, this bug inconveniences
the user who happens to be using both programs to work on a document or
project.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message