incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 121015] New: Formulas with wildcard "*"; "?"; "~" in .xls don't work correctly in AOO
Date Tue, 18 Sep 2012 06:36:06 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=121015

          Priority: P3
            Bug ID: 121015
          Keywords: ms_interoperability
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: Formulas with wildcard "*"; "?"; "~"  in .xls don't
                    work correctly  in AOO
          Severity: normal
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: All
          Reporter: doneyourself@gmail.com
          Hardware: All
            Status: CONFIRMED
           Version: AOO350-dev
         Component: open-import
           Product: spreadsheet

Created attachment 79547
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=79547&action=edit
1.xls

Build info:AOO3.5_r1384699

OS: win7-64 bit
Reproduce steps:
1.Launch Symphony application.
2.Open excel sample file "1.xls" with symphony.
notes : Make sure that option "Enable regular expressions in formulas" in
preferences unchecked.
3.Check actual results.



Expected Result:Formulas with wildcard "*"; "?"; "~" can work correctly as
expected result 
Actual Result:Formulas with wildcard "*"; "?"; "~" don't  work correctly 
refer the capture.png

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message