incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120924] New: anchor first x-value to y-axis
Date Wed, 12 Sep 2012 21:57:17 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120924

          Priority: P3
            Bug ID: 120924
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: anchor first x-value to y-axis
          Severity: normal
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: Windows 7
          Reporter: bclown1975@gmail.com
          Hardware: PC
            Status: UNCONFIRMED
           Version: AOO 3.4.1
         Component: formatting
           Product: chart

Created attachment 79445
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=79445&action=edit
Spread sheet showing the chart with floating x-values.

Running Windows 7 SP 1 on an HP Pavilion G7. Open Office 3.4.1

Previous to Open Office 3.4.1 when I created a chart from my data the first
x-value was always anchored to the y-axis. Since installing Open Office 3.4.1
the x values in my chart float and center themselves on the x-axis. Also the
x-values are dates that I exercise and if I miss a day I do not put it into the
data for the chart but now the chart inserts those missing days with no data
points and it screws up my charts. This has only happened since I installed
Open Office 3.4.1 before that it worked just fine. I have put this on the help
forums under the topic 'anchor first x-value to the y-axis' and have not gotten
a solution to this problem. 

I have attached a sample of one of my spread sheets so you can see what I am
talking about.

Thank you in advance.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message