incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120610] Spell Checker Not Working
Date Wed, 26 Sep 2012 16:55:22 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120610

Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |needmoreinfo

--- Comment #6 from Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> ---
(In reply to comment #5)
> This is not a difficult bug to reproduce -- as long as you open OOo from the
> Windows context menu rather than from a list of programs or from an existing
> file.

The problem is reproducible, and the root cause is that these document are used
when you create a new document from the Windows shell context menu:

https://svn-master.apache.org/repos/asf/incubator/ooo/trunk/main/extras/source/shellnew/

As you can see, the language is set to NONE

> The original report did not provide replication steps and so it is
> impossible to perfectly "reproduce" the original report. However, the final
> failure reported in the replication is identical to the failure displayed in
> the original report. I think we should treat this as a replicated problem.

I'll wait for John Paul comment on the issue, to see if his issue is the same
as this one, or something different. If yes, this bug can be confirmed and the
subject changed to reflect the real bug. If not, a new bug can be opened.

Added NEEDMOREINFO keyword

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message