incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120610] Spell Checker Not Working
Date Wed, 26 Sep 2012 16:42:25 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120610

Cem Kaner <kaner@kaner.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |kaner@kaner.com

--- Comment #5 from Cem Kaner <kaner@kaner.com> ---
I replicate Knowles' report exactly.

Windows 7 AOO version AOO340m1(build 9590).

Create a new document from the windows context menu (right-click on the
desktop, select New, select create a new OpenDocument Text --> OOo comes up but
its spellchecker is not working. Alternatively, if I open OOo by directly
opening the program or by loading an existing file, the spell-checker works
fine.

This is not a difficult bug to reproduce -- as long as you open OOo from the
Windows context menu rather than from a list of programs or from an existing
file.

The original report did not provide replication steps and so it is impossible
to perfectly "reproduce" the original report. However, the final failure
reported in the replication is identical to the failure displayed in the
original report. I think we should treat this as a replicated problem.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message