incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
Subject [Bug 117980] Docx file displays nothing. Picture background is lost.
Date Sun, 30 Sep 2012 11:09:57 GMT

Regina Henschel <> changed:

           What    |Removed                     |Added
           Keywords|                            |oooqa
             Status|UNCONFIRMED                 |CONFIRMED
                 CC|                            |
            Summary|Docx file displays nothing. |Docx file displays nothing.
                   |                            |Picture background is lost.
     Ever confirmed|0                           |1

--- Comment #7 from Regina Henschel <> ---
The attached document has two errors.
1. The text is inside a text field. It is not the old doc kind text field, but
a drawing object text field. It might be, that the root cause is the same as in
bug 117972, but I'm not sure about that. At least the error message in the
debug build is the same
Error: DomainMapper_Impl::ImportGraphic From File
at Line 3565

2. The green picture is not correctly imported.
It has set this green color as background color with gradient. This background
is missing after import. The error is the same, when I use a solid fill in Word
The picture has set crop values in Word 2010. The crop values are lost on

In debug build I get the error
Error: GraphicHelper::getSchemeColor - scheme colors not implemented From File
C:/AOO_2012_09_git/trunk/main/oox/source/helper/graphichelper.cxx at Line 153

The picture is inserted in the header in Word 2010. That might give additional

I'll use this report for the second error and adapt the summary accordingly.

You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.

View raw message