incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120749] New: [From Symphony] Fill color animations run too fast
Date Wed, 29 Aug 2012 12:54:31 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120749

          Priority: P3
            Bug ID: 120749
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: [From Symphony] Fill color animations run too fast
          Severity: normal
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: All
          Reporter: awf.aoo@googlemail.com
          Hardware: All
            Status: CONFIRMED
           Version: AOO350-dev
         Component: viewing
           Product: presentation

Created attachment 79213
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=79213&action=edit
Fill color animation is too fast.

How to reproduce:
1. Create new Impress document.
2. Add shape.
3. Assign custom animation "Emphasis/Change Fill Color", than set speed to
"Very Slow".
4. Add second shape.
5. Assign custom animation "Entrance/Appear".
6. In context menu of animation of the second shape, select "Start After
Previous"

Start slide show and click once to start the animation.
Observe the duration between fill color arriving at target color and the
appearance of the second shape.  Both should happen at the same time.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message