incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120566] [Regression]Select multiple slide don't display delete slide funtion on Win7&Mac,but display well on Ubuntu 10.4
Date Tue, 14 Aug 2012 09:48:54 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120566

Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |arielch@apache.org

--- Comment #4 from Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> ---
I can reproduce it on Fedora 64 bits with revision 1372282

Steps to reproduce it:

1. Create a new presentation
2. Menu Insert - Slide to add a second slide
3. Menu Insert - Slide to add a third slide

4. Select the THREE slides

Behavior:
* Right-click with the mouse: there is no "Delete Slide" menu item in the
context menu
* Menu "Edit" - "Delete Slide" is disabled

5. Select only TWO slides

Behavior:
* Right-click with the mouse: there is a "Delete Slide" menu item in the
context menu
* Menu "Edit" - "Delete Slide" is enabled


IMHO this is the right behavior, you cannot delete ALL slides on a Presentation
document, there must be always at least one.


Notice that the behavior is the same in the context menu and in the menu bar.

@liupingtan: Is the menu "Edit" -"Delete Slide" enabled when you select ALL the
slides?

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message