incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120501] New: Starting LO with "--nodefault" parameter should not open visible window
Date Wed, 08 Aug 2012 18:52:41 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120501

          Priority: P3
            Bug ID: 120501
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org
          Assignee: issues@test.openoffice.org
           Summary: Starting LO with "--nodefault" parameter should not
                    open visible window
          Severity: major
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Test
                OS: All
          Reporter: j.steinhilber@rta.de
          Hardware: All
            Status: UNCONFIRMED
           Version: OOo 3.4 Beta
         Component: code
           Product: *Testproduct

Steps to reproduce:

1. Make sure no soffice process is already running
2. Start Apache OpenOffice with the command "soffice -nodefault" or "soffice
--nodefault"
3. The AOO Startcenter window appears. (This shouldn't happen!)

This behaviour is a.) incorrect and it is a realy great bug, b.) the behaviour
stands in opposite of the documentation of this startparameter, and c.) it
means that for most of the Java-Programmers who embeds OpenOffice in their
Software, AOO ist absolutely unusable, and for the Users of their Software too.

The same bug ist in LO >= 3.4 so I think it's a bug which is imported from LO
while integrating some code of the LO-Projekt.

The LO-Projekt is not very interested in solving this bug, but i think
Apache-Software and Java is a historical grown community which should have a
focus on work together well.

Cheers for solving this realy annoying bug 
J├╝rgen Steinhilber

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
Mime
View raw message