incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120418] No update in conditional fields when exchanging databases
Date Thu, 02 Aug 2012 16:56:43 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120418

Alessandro Balsamo <a.balsamo@inrim.it> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
  Attachment #78828|0                           |1
        is obsolete|                            |

--- Comment #13 from Alessandro Balsamo <a.balsamo@inrim.it> ---
Created attachment 78832
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=78832&action=edit
Source code to play with - improved

Yes you are right: the supposedly boolean values are string in fact (this was
due to my national version: I wanted to have the db's in English but the
Italian version does not recognise the English strings "True" and "False".

HOwever, my issue is not there, rather located in the true (or positive) and
false (negative) cluases of the conditional field (not in the condition field).

In the attached zip, the supposedly boolean fields were converted to boolean,
and the result of two mailmerges were recorded, the first whit the original
database db1 linked, and the second after the "Exchambe database" command.
All is just fine in mailmerge1. In mailmerge2 instead, all values resulting
from the conditional field (second row of each page) are taken from db1 rather
than from db2, as expected after the "Exchange database" command.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message