incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120418] New: No update in conditional fields when exchanging databases
Date Tue, 31 Jul 2012 06:58:19 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120418

          Priority: P3
            Bug ID: 120418
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: No update in conditional fields when exchanging
                    databases
          Severity: normal
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: Windows 7
          Reporter: a.balsamo@inrim.it
          Hardware: PC
            Status: UNCONFIRMED
           Version: AOO 3.4.0
         Component: programming
           Product: word processor

The bug occurs when a document contains a conditional field with reference to
an external database. In particular, when the reference is either in the "True"
or in the "False" sub-field, or in both.
When using the command "Exchange database..." (note: I am using the Italian
version, where the command name is "Scambia database..." in the menu
"Modifica"), correct exchange occurs for the condition test - if any - but not
for the "True" and/or "False" subfields, which remain obsolete.
This is particularly painful for complex documents with many fields: apparently
all works fine, all fileds are updated correctly, apart from the one(s)
mentioned. This may not be obvious to detect, and real risk exisits of
incorrect mailmerge.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message